Šarić najbolji u porazu Philadelphije, Zubac oduševio trenera u debiju za Lakerse

Foto: Guliver Image/Getty Images

DRUGU noć zaredom Dario Šarić je odigrao dobru utakmicu, no njegova Philadelphia je ponovno izgubila.

Charlotte je slavio sa 109:93, a hrvatski reprezentativac bio je najefikasniji u poraženoj momčadi sa 14 poena iz 13 šuteva. Imao je i sedam skokova. Pobjedničku momčad predvodio je Kemba Walker s 22 poena.

Los Angeles Lakersi su sa 123:116 pobijedili Atlantu, a Ivica Zubac je debitirao za pobjedničku momčad. Dobio je priliku čak u prvoj petorci, postigao šest poena bez promašaja iz igre i zaradio pohvalu trenera Lukea Waltona koji je oduševljen njegovim debijem. Lakerse je s 23 poena i 8 asistencija predvodio D`Angelo Russell.

Bojan Bogdanović postigao je 11, a potencijalni hrvatski reprezentativac Justin Hamilton šest poena u pobjedi Brooklyna 109:101 protiv Detroita.

Phoenix je upisao prvu pobjedu u sezoni, nakon produžetka je sa 118:115 pobijedio Portland, a Dragan Bender nije ulazio u igru za pobjedničku momčad. Blistao je TJ Warren s 27 poena. Ludu utakmicu je u zadnjoj sekundi u produžetke odveo Portlandov Meyer Leonard, a pobjedu Phoenixu donio je Eric Bledsoe tricom u zadnjoj sekundi.

Russell Westbrook nastavio je sa čudesnim igrama i odveo je Oklahomu do omjera 4-0 pobjedom 85:83 protiv Los Angeles Clippersa. Utakmicu je završio s 35 poena, 6 skokova i 5 asistencija, a zabio je i posljednjih šest poena svoje momčadi.

Utah je na krilima Georgea Hilla (25 poena) s 97:81 razbila Dallas, a Boston u jednom od derbija Istoka sa 107:100 slavio protiv Chicaga uz 23 poena Amira Johnsona.

Pročitajte više