Šarić u Philadelphiji obradovao bolesnog dječaka iz Crikvenice

Foto: Facebook

DARIO ŠARIĆ, osim što je sjajan košarkaš, čovjek je velikog srca. Hrvatski reprezentativac je prošle godine donirao pet velikih televizora Odjelu interne medicine šibenske bolnice, a sada je ponovno oduševio svojom gestom.

On se nakon Europskog prvenstva vratio u Philadelphiju te je posjetio 17-godišnjeg Dominika Bosanca iz Crikvenice, koji se u tom gradu oporavlja nakon operacije skolioze. 

"Pružila nam se mogućnost da odemo na utakmicu i upoznamo našeg Daria. Dario je s oduševljenjem prihvatio da iznenadi Dominika s jednim druženjem nakon utakmice. Mogu samo reći da je Dario osoba velikog plemenitog srca. Kako se samo odnosio prema Dominiku... Dominik je svima izmamio osmijeh na licu kao i Dario samom pojavom pored njega. Susret s Darijom bio je Dominiku nagrada za bolove koje je pretrpio. Dominika očekuje još niz operacija jer tim doktora mu želi maksimalno pomoći oko poboljšanja cijele motorike. Slijedi velika operacija kuka koja je za Dominika od velike važnosti jer je lijevi kuk van zdjelice", otkrila je za basketball.hr Dominikova majka Diana. 
 
Ona i Dominik će se vratiti u Hrvatsku za mjesec dana, nakon čega će opet u Philadelphiji nastaviti veliku borbu, u kojoj imaju Šarićevu podršku. 

Pročitajte više