Savičević: Cicu napadaju kao da je Hitler!

CICO KRANJČAR nije najbolje startao na klupi Crne Gore. Dapače, kaže kako tri uzastopna startna poraza nije doživio nikada u karijeri. Kada se uzme u obzir i to da Makedonija, Albanija i Norveška nisu posebno velika nogometna imena, onda je problem tim veći.

Kranjčar je od početka svog mandata izazivao podijeljene reakcije u crnogorskoj javnosti. Razumljivo, srpski orijentirani dio negodovao je zbog njegovog imenovanja, a sada traži ostavku. U Cicinu obranu stao je predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savičević koji je oštro osudio napade na Kranjčara, u koje je ovih dana krenuo dnevnik Dan.

"Mene to ništa ne čudi. Za Dan se zna da je to srpski orijentirana novina koja nikada nije niti će prihvatiti Crnu Goru kao samostalnu državu. Ovakav tekst, koji je katastrofa, za njih nije neka novost. Od Cicinog dolaska mi smo gotovo svakodnevno napadani, ma tako ni o Hitleru ne bi pisali kako pišu o nama", izjavio je Savičević u razgovoru za SEEbiz.eu dodavši:

"Istina je, izgubili smo te tri utakmice, ali da smo imali možda malo više sreće, na kraju ne bismo pričali o porazima. Mi moramo biti svjesni da Crna Gora nije Hrvatska ili Srbija. Nama kad nedostaje jedan igrač, to se odmah osjeti. Ali smatram kako kompletni možemo napraviti puno."

Savičević je prokomentirao i Mamićeve riječi da Cico krene do Zagreba pješke kako bi preuzeo Dinamo.

"Mene Mamić nije zvao niti smo mi ovdje o tome raspravljali. Ja sam Kranjčaru, kada smo se dogovorili o suradnji, rekao: 'Cico, sada ideš sa mnom i ja te ne puštam do prosinca sljedeće godine.' Do tada ćemo sigurno surađivati, a za dalje ćemo vidjeti", zaključio je Savičević.

Pročitajte više