REGIJA

Savo Milošević preuzeo Partizan nakon ispadanja iz Europa lige

Foto: EPA

BIVŠI srpski reprezentativac Savo Milošević novi je trener Partizana. Dosadašnji trener Ilija Stolica smijenjen je nakon što je beogradska momčad ispala iz kvalifikacija za Europa ligu od ciparskog AEK-a iz Larnace. Uzvratna utakmica u Srbiji završila je 2:2. Budući da je rezultat prve utakmice bio 2:1 u korist AEK-a, ciparski klub prošao je u play-off ukupnim rezultatom 4:3. 

Snimke nakon utakmice pokazuju da su navijači zahtijevali od igrača da skandiranjem traže odlazak uprave kluba, da su ih postrojili te da su morali skinuti gornje dijelove dresa i tako napustiti teren. Na nekim snimkama vidi se i kako je u smjeru igrača doletjelo nekoliko predmeta, ali i da je jedan navijač stigao do momčadi i upustio se u žustar razgovor s igračima. Tražio se, dakako, i otkaz treneru.

AEK će nakon pobjede protiv Partizana u play-offu Europa lige ići na ukrajinski Dnjipro. Zbog rata jedna će se utakmica morati igrati na neutralnom terenu. Partizan će u play-offu Konferencijske lige igrati protiv Hamruna s Malte, koji je pobijedio bugarski Levski.

Pročitajte više