Scolari odabrao početnu jedanestoricu za Hrvatsku

PORTUGALSKI izbornik Luis Felipe Scolari pokazao je na treningu na koje igrače kani računati u subotnjoj prijateljskoj utakmici s Hrvatskom, javljaju portugalski mediji.

Kako javlja portugalski Publico, Scolari je na na treningu održanom na Nacionalnom stadionu pokazao da je već izabrao početnu jedanestoricu.

Prema ustaljenoj postavi bi Fernando Meira (Stuttgart), Marco Caneira (Valencia), Tiago Mendes (Lyon) i Luis Boa Morte (Fulham) zaigrali umjesto Jorgea Andradea, Nuna, Manichea, Deca, koji su ozlijeđeni i Figa, koji odmara.

Scolari bi trebao na stadionu u Combriji izvesti Ricarda, ispred kojeg će biti Miguel, Caneira, Meira i Ricardo Carvalho, zatim Petit, Costinho i Tiago, pa Cristiano Ronaldo i Boa Morte, a u špici Pauleta.

Scolari bi umjesto uobičajene formacije 4-3-3 mogao isprobati i 4-4-2, piše portugalski Publico. Podsjetimo, Cico Kranjčar je kazao kako očekuje sastav 4-1-2-3.

Nakon utakmice s hrvatskom reprezentacijom puleni Brazilca Scolarija putuju u ponedjeljak u Belfast gdje će na stadionu Windsor Park  u prijateljskoj utakmici snage odmjeriti sa Sjevernom Irskom.

Očekivani sastav Portugala:

Ricardo Pereira, Miguel Monteiro, Marco Caneira, Fernando Meira, Ricardo Carvalho, Armando Petit, Costinha, Tiago Mendes, Cristiano Ronaldo, Luis Boa Morte, Pauleta

Pročitajte više