HNL

Scoria: Ne slažem se s Bjelicom. Osijek je protiv Dinama igrao loše

Foto: Igor Soban/PIXSELL

DINAMO je u drugom derbiju 34. kola Prve HNL na Maksimiru pred 13 tisuća navijača pobijedio Osijek 3:0 i tako napravio velik korak ka obrani naslova prvaka. Osijek je porazom matematički ispao iz utrke za naslov prvaka. Golove za Dinamo zabili su Mislav Oršić, Dario Špikić i Luka Menalo. Osijek je utakmicu završio s igračem manje, drugi žuti karton krajem prvog poluvremena dobio je Čeberko. Dinamo, uoči posljednja dva kola, ima četiri boda prednosti nad drugoplasiranim Hajdukom.

Trener Osijeka Nenad Bjelica nakon utakmice je za Arena Sport rekao da je Osijek odigrao dobru utakmicu sve do isključenja Čeberka. S njim se nije složio bivši trener Elvis Scoria, koji je u studiju Arena Sport televizije istaknuo da Osijek nije igrao dobro te nabrojao koje su, po njemu, bile greške Nenada Bjelice.

Scoria: Imaš Caktaša, on ti ne igra

"Treba biti realan oko nekih stvari, Osijek je odigrao loše, nisu bili konkurentni ni prije nego su ostali s igračem manje. Imaš Caktaša, on ne igra, zabio je pet golova, a u igru stavljaš Miereza koji je zabio četiri gola u sezoni.

"Za Čeberka bih rekao da je stoper koji se ne snalazi na poziciji bočnog igrača. Zato i je prejako ušao u taj duel. Osijek nije bio konkurentan, nije odigrao dobru utakmicu", rekao je Scoria u analizi nakon utakmice.

 

Pročitajte više