Scoria odbio Hajduk, u igri i Lothar Matthaus

KRIZA se već duboko uvukla u Hajduk i čelnici splitskog kluba u potrazi su za trenerom koji je sposoban podignuti momčad i vratiti ih na pobjedničke staze.

Jutros su se u javnosti pojavile informacije kako će se predsjednik Hajduka Joško Svaguša i njegov savjetnik za struku Ivica Šurjak tijekom dana sastati s Elvisom Scorijom, ne bi li ga dovabili na Poljud, ali to je uzaludan trud. Trener Istre ne planira napustiti svoj klub, kojeg je uveo u prvu ligu i kojeg planira učiniti još jačim. Iluzije čelnika bijelih Scoria je sasjekao u startu: "Ponudu Hajduka nisam dobio, a sve i da je dobijem neću je prihvatiti!"

U igri i Lothar Matthaus

Svaguša je javnosti ranije poručio kako će do utorka Hajduk imati novog trenera te da to može biti domaći čovjek, ali i stranac. Od stranih stručnjaka najčešće se spominjao Talijan Alberto Zaccheroni, koji je za Splićane najskuplji.

Nakon njega, javilo se ime Wolfganga Wolfa koji se sam nudio Hajduku za manje novca, a prema posljednjim informacijama u igri su i Santini te Lothar Matthaus, kako pišu SN. Svaguša je potvrdio da se čak desetak trenera nudi Hajduku, ali da tek treba postići dogovor s jednim od njih. Klub ima novca za privlačenje stručnjaka, ali je pitanje koji bi od svih potencijalnih rješenja stvarno bio sposoban uvesti red na Poljudu.

Pročitajte više