Scoria zadovoljan pobjedom, ali ne i ispadanjem

NAKON odigrane uzvratne utakmice 2. pretkola Kupa UEFA trener Rijeke Elvis Scoria, zadovoljan je pobjedom na Kantridi, ali izražava žaljenje što njegova momčad nije prošla u daljnje natjecanje Kupa.

Scoria kaže kako je dobro da je Rijeka pobijedila bugarski Litex, što je jedina pobjeda hrvatskog kluba na europskim natjecanjima ove sezone, međutim, dodaje da gol razlika nije bila dovoljna za prolazak.

Riječani su jučer imali puno prilika koje nažalost nisu iskoristili, a jedan od tragičara utakmice je Petar Krpan koji je imao četiri odlične prigode, iz kojih nažalost nije izvukao toliko željenu gol razliku dovoljnu za prolazak u Kup.

"Mislim da smo obje utakmice solidno odigrali, međutim onaj gol u 83. minuti iz prvog susreta bio je presudan. Jučer smo igrali dobro, s tri špice, ali nije išlo. Dobili smo onaj gol iz njihove polukontre, dok je naš drugi gol došao prekasno." - rekao je Scoria za Index.

Trener kaže da je šteta da Krpan i Zekić nisu iskoristili prigode pred bugarskim vratima, međutim, dodaje kako ni igrači špice ne mogu sami odigrati veliku utakmicu i sami stvoriti dobar rezultat.

"To je tako, moramo ići dalje." - zaključio je trener Scoria, a mi možemo dodati da je šteta što barem momčad s Kantride nije prošla korak dalje na europskoj sceni kada to već nije uspjelo Hajduku i Interu.

Međutim, ono čime mogu biti zadovoljni igrači Rijeke jest činjenica da je Armada jučer odlično bodrila svoje igrače, što bi mogao biti nagovještaj zakopavanja ratne sjekire koja je potegnuta nakon slučaja "Žilić".

"Armada je bila sjajna. Stvorili su odličan ambijent na Kantridi i na tome sam im zahvalan." - rekao je Scoria na kraju razgovora.

Pročitajte više