hr klubovi u europi

Sedloski: Čačić je malo preoptimističan

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO sutra u 21 sat u Skoplju igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Shkupija. Hrvatski prvak je u prvoj utakmici na Maksimiru senzacionalno odigrao samo 2:2 i prolazak, koji mu jamči najmanje skupinu Konferencijske lige, morat će tražiti u uzvratu.

Dinamo je i dalje veliki favorit, što je na press konferenciji uoči utakmice rekao i trener Shkupija Goce Sedloski. Bivši Dinamov igrač nahvalio je Čačićevu momčad i najavio je da se makedonski prvak protiv Dinama neće braniti kao što se nije branio ni u Maksimiru.

"Svjestan sam da će puno toga ovisiti o Dinamu. Naš plan je jasan, nismo se branili u Zagrebu pa nećemo ni kod kuće. Dinamo nas ovaj put neće podcijeniti, ipak je njima ovo utakmica za Ligu prvaka. Ako smanjimo pogreške iz prve utakmice, možemo se nečemu nadati", realan je bio Sedloski i dodao:

"Dinamo će sigurno igrati napadački. Pod pritiskom su, ali su odlična momčad. Ante Čačić daje malo preoptimistične izjave, ali tako je to u Dinamu. Bio sam tamo i trener i igrač i znam kako se razmišlja. On je dobar trener, bio je izbornik Hrvatske, a to se ne događa slučajno".

Pročitajte više