Seedorf: Dovedite nam Drogbu u Milan

MILAN bi najradije zaboravio sezonu koja je bila za ovaj veliki klub prava katastrofa, a Didier Drogba bi trebao biti glavno pojačanje za sljedeću.

Milan na kraju ide u Kup Uefa, jučerašnja visoka pobjeda nad Udineseom nije bila dovoljna, jer je Fiorentina slavila u gostima protiv Torina te osigurala posljednje mjesto u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Milan mora vrlo brzo smisliti na što će momčad ličiti sljedeće sezone. Mnogi "stariji" igrači već su otpisani, a jasna je namjera klupskih čelnika za angažmanom vrhunskog igrača koji bi ih trebao vratiti na stare staze. Didier Drogba bio bi savršen za Milan, jer bi bio ubojiti dodatak napadu koji je ove sezone igrao po sistemu toplo-hladno.

"Uistinu bih htio da Didier Drogba dođe u Milan. On je izvrstan napadač i tip igrača kakvog trebamo", smatra Clarence Seedorf.

Seedorf je komentirao i napise da je Drogba već odavno nezadovoljan na Stamford Bridgeu.

"Ako je nezadovoljan, trebao bi pronaći neko rješenje", kaže nizozemski veznjak.

Njegov, možda, budući suigrač Didier Drogba igra sa Chelseajem veliko finale Lige prvaka u srijedu protiv Manchester Uniteda. Ova  utakmica kruna je europske klupske nogometne sezone. 

"Teško je reći tko je favorit. Obje ekipe su stigle zasluženo do finala te obje zaslužuju naslov", zaključuje Seedorf razmišljanja o Drogbi te finalu Lige prvaka.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više