hnl

Šef Hajdukove filijale: U momčadi ćemo imati pet igrača Hajduka

Foto: HNK Hajduk

HAJDUK je sredinom prosinca prošle godine dogovorio poslovno-sportsku suradnju s Radomljem, koji će Hajduku služiti kao filijala. Ugovor o suradnji potpisan je na tri godine uz mogućnost produljenja na još tri. Slovenski klub služit će Hajduku praktički kao druga momčad, a klubovi će izmjenjivati i stručno znanje, trenere i sve ostalo.

O ovom dogovoru za stranicu Radomlja govorio je predsjednik toga kluba Matjaž Marinšek. Njegov klub je godinama tražio partnera u regiji, a Marinšek je rekao da je trebalo nekoliko mjeseci da se klubovi dogovore te da je ključno bilo da dijele iste vrijednosti.

"Svaka suradnja donosi dobre i loše strane. U ovakvim dogovorima je često opasnost da, u našem slučaju, Hajduk preuzme vođenje kluba i o svemu odlučuje, kao što Parma radi u slovenskoj Gorici. Detalji suradnje su jasno dogovoreni, a mi ćemo u momčadi imati pet igrača Hajduka", rekao je Marinšek i nastavio:

"Ako trebamo više igrača, a nemamo budžet da ih sami dovedemo, naš je prijedlog da možemo dovesti još jednog igrača iz Hajduka. To je glavna garancija da ne izgubimo dušu koju imamo u Radomlju. Uvjeren sam da je ovo win-win situacija za obje strane i vjerujem da ćemo uspješno surađivati."

Pročitajte više