Šef La Lige poludio na Inter: "Trikovima su htjeli dovesti Modrića"

Foto: Getty Images

POTENCIJALNI transfer Luke Modrića u Inter, o kojem su svjetski mediji posljednjih desetak dana svakodnevno izvještavali, potresao je ne samo Real Madrid nego i cjelokupnu Španjolsku. Ronaldovo napuštanje Real Madrida i senzacionalni transfer u Juventus dovoljno su naškodili ugledu španjolskog nogometa.

"Trebamo se svi zajedno dobro zapitati. Naša liga gubi velike zvijezde, a takve se stvari ne bi trebale događati. Govorim o poslovima koje rade Paris Saint-Germain i Manchester City, ali i Juventus i Inter. Otkuda Juventusu novac za Cristiana Ronalda? Koji su Interovi izvori kojima je htio kupiti Luku Modrića? Ne znam. Sumnjičav sam", poručio je između ostalog predsjednik La Lige Javier Tebas za ABC.

Naročito se obrušio na Inter zbog sage nastale oko Luke Modrića.

"Što tek reći o Interu? Nema novca da realizira Modrićev transfer, ali nekako je pronašao sredstva za sklapanje posla. Siguran sam da se koristio raznim trikovima kako bi svojim financijskim ponudama zadovoljio Real Madrid i Luku Modrića. Ista se stvar dogodila i kod Neymarovog transfera u Paris Saint-Germain. Klubovi poput Paris Saint-Germaina i Manchester Cityja destabiliziraju tržište. Takve činjenice moramo biti svjesni", zaključio je čelnik Španjolske profesionalne nogometne lige. 

Pročitajte više