Kranjčar na pripremama u najslavnijem američkom klubu

Foto: New York Cosmos

NIKO KRANJČAR još uvijek je bez kluba nakon što je raskinuo ugovor s kijevskim Dinamom, a za novi klub priprema se u Sjedinjenim Američkim Državama.
 
Hrvatski nogometaš trenira u New York Cosmosu, najpoznatijem američkom klubu čiji su dres nosili Pele, danas počasni predsjednik kluba, i Franz Beckenbauer.
 
"Treninzi s Cosmosima omogućavaju mi podizanje svoje spreme, ali i mogućnost da zaigram nekoliko pripremnih utakmica. New York je uostalom odlično mjesto, prilika da se fokusiram na nogomet te da bolje upoznam grad mi u ovom trenutku odlično odgovara", rekao je 31-godišnji Kranjčar.
 
Direktor Cosmosa: Ovo nam je bila odlična prilika 
 
"Niko je želio ostati u formi, to smo vidjeli kao odličnu priliku da ga pozovemo da trenira s nama tijekom pripremnog razdoblja. Radujemo se što ćemo imati tako kvalitetnog igrača na treninzima sljedećih nekoliko tjedana", izjavio je Giovanni Savarese, sportski direktor i trener New York Cosmosa.
 
Kranjčar ne bi imao ništa protiv nastavka karijere u SAD-u, a vidjet ćemo hoće li sve ostati samo na treninzima s Cosmosima...
 

Pročitajte više