WIMBLEDON

Serena se naklonila Halep nakon finala: "Osjećala sam se poput jelena"

Foto: EPA-EFE

FANTASTIČNA Simona Halep deklasirala je Serenu Williams 6:2, 6:2 u finalu Wimbledona i tako stigla do prve titule na najvećem teniskom turniru na svijetu.

Od prvog do zadnjeg poena, Rumunjka je bila bolja tenisačica na terenu u svakom segmentu igre. Priznala je to i Serena Williams u izjavama nakon meča.

"Igrala je nevjerojatno dobro. Čestitke, Simona. Osjećala sam se u nekim trenucima poput jelena ispred nekog auta jer je igrala toliko dobro, moram joj se nakloniti", rekla je Serena pa nastavila o svojoj motivaciji za nastavak karijere:

"Nastavit ću se boriti. Uživam u sportu i uživam igrati pred ovakvom publikom. Velika je to sreća za mene", završila je Serena pa je mikrofon dobila Halep.

Priznala je da nikad nije odigrala bolji meč nego danas i zahvalila je Sereni koja je inspirira.

"Bila sam nervozna. Trbuh mi nije bio u dobrom stanju prije meča, ali znala sam da nema mjesta emocijama. Izašla sam na teren i dala sve od sebe. Ovo je vrlo posebno i nešto što nikad neću zaboraviti jer je ovo bio san moje majke. Kada sam imala 10 godina, rekla mi je ako želim ostvariti nešto veliko u tenisu, da moram igrati finale Wimbledona. To se danas dogodilo, tako da hvala mami", rekla je Halep.

Pročitajte više