Serena Williams: Rooney je baš sladak

BRANITELJICA naslova wimbledonske pobjednice, američka tenisačica Serena Williams tijekom svog boravka u Londonu "zarazila" se nogometom, te postala velika navijačica engleske nogometne reprezentacije.

Serena je nakon dvoboja 1. kola Wimbledona u kojemu je lakoćom svladala Kineskinju Zheng Jie više govorila o 4-2 pobjedi Engleske protiv Hrvatske nego o svom tenisu.

"Čudno, postala sam navijačica Engleske. Kada je Engleska izjednačila na 1-1 Venus i ja smo počele vrištati od sreće. Sama sam se sebi čudila i pitala se zašto vrištim? Obje volimo gledati nogomet, pogotovo engleski", rekla je Serena, te dodala kako joj je najdraži igrač 18-godišnji engleski napadač Wayne Rooney.

"Tko kaže da je Rooney zdepast? To uopće nije istina, sram vas bilo. Jučer je zabio dva gola i baš je sladak. Navijat ću za svaku momčad za koju će Rooney igrati", kazala je mlađa sestra Williams.

Usprkos novootkrivenoj strasti za nogometom, Serena Williams je izjavila kako se baš ne razumije u pravila i da ju posebno zbunjuje pravilo zaleđa.

Pročitajte više