Sesar nakon rušenja Zvezde: Ne vjerujem da je itko u dvorani očekivao našu pobjedu

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

NAKON gotovo devet godina i slavlja na završnom turniru regionalne ABA lige Cibona je uspjela svladati Crvenu zvezdu iznenadivši ju u nedjelju na svom parketu pobjedom 85:81. Utakmicu su prokomentirala obojica trenera, Josip Sesar s Cibonine strane i Duško Ivanković, trener beogradske momčadi.

"Ne vjerujem da je itko u dvorani očekivao našu pobjedu. Kako je vrijeme prolazilo, počeli smo se nadati. Povremeno smo dobro igrali zonu na koju se protivnik nije snalazio. Imali smo. naravno, i sreće, ali smo ju borbenošću izazvali i zaslužili", rekao je i istaknuo probleme s kojima se njegova momčad nosila i prije utakmice:

Sesar u problemima prije utakmice

"Viroza Ljubičića i Smajlagića… Bundović se tek vraća nakon ozljede. Kapusta je uoči susreta morao dobiti injekciju zbog bolova u leđima. Koristio sam tako opet Majcunića i na poziciji četiri. Veliko hvala i publici koja je, poput nas, sve više vjerovala u pobjedu. Crvena zvezda nam je ubacila samo 14 koševa u posljednjoj četvrtini. Ovo je veliki dan za mene i moje igrače."

"Čestitke Ciboni na zasluženoj pobjedi. Imali su sjajan pristup i igrali s puno samopouzdanja. Propustili smo devet poena razlike u završnici kada smo igrali prebrzo, neodgovorno i nestrpljivo. Naš je pristup bio loš", rekao je Ivanović.

 

Pročitajte više