la liga

Setien: Miran si kad imaš Messija u ekipi, ali vidio sam i dobrih stvari

Foto: EPA

NOVI trener Barcelone Quique Setien debitirao je pobjedom na klupi Katalonaca.

Barca je na svom Camp Nouu slavila protiv Granade s minimalnih 1:0, pobjedu je donio Lionel Messi, a Setien odmah u prvoj utakmici ušao u povijest.

Argentinac je donio Barci pobjedu pogotkom u 76. minuti, a Setien je poslije utakmice istaknuo da je vidio dosta pozitivnih stvari u igri svoje nove ekipe.

"Mogli smo i znatno ranije postići zgoditak. Imali smo četiri dobre šanse u prvom poluvremenu, ali su milimetri odlučivali. Na kraju, sve je riješio Messi. Miran si kad imaš njega u momčadi", kazao je Setien.

Barcelona je imala čak 83 posto lopte u svom posjedu, što je jedan od segmenata igre na kojem će novi strateg inzistirati i u budućnosti.

"Vidio sam veliki broj dobrih stvari, a činjenica je i da se ne mora puno toga mijenjati. Ekipa je igrala dobro i u prethodnom periodu. Radit ćemo samo na tome da steknemo mentalnu snagu, da držimo koncentraciju svih 90 minuta", zaključio je 61-godišnji Španjolac.

Barca je lider španjolskom prvenstva s 43 boda, isto koliko ima i Real Madrid, a u sljedećem kolu gostuje kod Valencije.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više