La Liga

SEVILLA - VALLADOLID 1:1 Domaćin ispustio vodstvo u 87. minuti

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Seville su na domaćem terenu u 14. kolu La Lige odigrali 1:1 protiv Valladolida.

Do vodstva je došla Sevilla u 31. minuti preko Lucasa Ocamposa iz kaznenog udarca. Sudac Jesus Gil Manzano je dosudio penal zbog igranja rukom, a Ocampos je mirno pogodio u donji desni kut.

Sevilla je ostala na šestom mjestu La Lige

Izjednačenje i bod gostima je u 87. minuti donio Raul Garcia predivnim pogotkom iz voleja nakon kornera. Za domaći sastav je Ivan Rakitić odigrao 81 minutu, a zamijenio ga je Oscar Rodriguez.

S ovim bodom Sevilla je ostala na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s 20 bodova i dvije utakmice manje, dok je Valladolid 17. s 14 bodova.

U sljedećem kolu Sevilla gostuje kod Valencije, a Valladolid će biti domaćin Barceloni.

Levante iznenadio Real Sociedad

Nogometaši Levantea osvojili su važna tri boda u borbi za opstanak pobijedivši na svom terenu Real Sociedad sa 2:1 (1:1), dok je Osasuna kao domaćin poražena s 1:3 (0:2) od Villarreala.

Real Sociedad je poveo u 22. minuti preko Isaka, ali je već u 28. minuti za Levante izjednačio Roger. Pogotkom de Frutosa u 87. minuti domaća momčad došla je do sva tri boda i iz zone ispadanja skočila na 14. mjesto.

Budimir je u porazu Osasune odigrao cijelu utakmicu

U zoni ispadanja ostala je Osasuna nakon domaćeg poraza 1:3 od Villarreala. Već u 7. minuti je Moreno pogodio za vodstvo gostiju, a u 86. minuti je isti igrač zaključio utakmicu svojim drugim pogotkom. U međuvremenu je Osasuna u 19. minuti ostala s igračem manje zbog isključenja Aridanea, a Nino je u 29. minuti udvostručio prednost gostiju. Osasuna je smanjila zaostatak u 70. minuti pogotkom Torresa iz kaznenog udarca, ali više od toga nije mogla.

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir odigrao je cijelu utakmicu za domaću momčad. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više