LIGE PETICE

SHEFFIELD - MAN. UNITED 3:3 United ispustio pobjedu u sudačkoj nadoknadi

Foto: EPA-EFE

ČUDESNU utakmicu odigrali su Sheffield i Manchester United u 13. klubu Premiershipa. Domaćini su vodili 2:0, United je okrenuo pa je novi premierligaš izjednačio u sudačkoj nadoknadi za konačnih 3:3.

Sheffield je u prvom poluvremenu u potpunosti nadigrao Manchester koji je imao samo jedan udarac na gol u tom razdoblju. Fleck je doveo Sheffield u vodstvo u 19. minuti nakon što je pospremio odbijanac poslije obrane De Gee.

Isti igrač bio je asistent u 52. minuti kada je Mousset krasnim udarcem iz daljine povećao na 2:0. Činilo se kako će domaćini lagano do pobjede, a gosti su onda napravili preokret u sedam minuta. Prvo je Williams pogodio u 72. minuti, pet minuta poslije bio je precizan mladi Greenwood koji je tek ušao, a nekoliko trenutaka nakon toga Rashford je zabio za 3:2.

I kad se činilo da će se gosti izvući, bod Sheffieldu donosi McBurnie na početku sudačke nadoknade. Najbolje se snašao u gužvi, pucao iz blizine, a njegov udarac De Gea je uspio dotaknuti, ali ne i spriječiti da uđe u gol.

Sheffield je na šestom mjestu lige nakon ovog remija, dok je Manchester United deveti.

Rezultati by SofaScore

 

Pročitajte više