Sigurdsson i igrači: Kolaps. Ovo je bila neka stara Hrvatska

Foto: Profimedia

HRVATSKA rukometna reprezentacija uvjerljivo je izgubila od domaćina Norveške u prvom kolu jakog prijateljskog turnira u Oslu pod nazivom Gjensidige Cup. Norveška je deklasirala jako lošu Hrvatsku s 32:26.

Hrvatska u drugom kolu u subotu od 13:45 igra protiv Argentine, a u nedjelju od 14:15 protiv Danske. Prijenos tih utakmica bit će na glavnom RTL-ovom programu.

"Kolaps. Dobro smo otvorili utakmicu. Kontrolirali smo situaciju, ali kada je Norveška osnažila svoju igru i počela igrati brže, izgubili smo se. Bilo je jako puno pogrešaka u našoj igri, moralo je ovako završiti. Idemo dalje, ovo je turnir na kojem želim vidjeti širinu naše momčadi i da bolje ocijenim neke igrače", rekao je nakon poraza izbornik Hrvatske Dagur Sigurdsson i dodao je:

"Nedostajali su Cindrić i Karačić, igrači s iskustvom. Nadam se da ćemo ih moći koristiti za vikend."

Najbolji strijelac u redovima Hrvatske bio je Ivan Martinović s osam pogodaka.

"To je bio takav dan. Od početka nije bilo pravog intenziteta u našoj igri, a tehničke pogreške su nas pokopale. Nismo imali pravi fokus, ni u obrani ni u napadu. Norveška je sve to iskoristila i zasluženo pobijedila. Idemo pogledati snimku susreta i popraviti sve u iduća dva dvoboja“, rekao je Martinović, a s njim se složio i Zvonimir Srna, opisujući ogled.

"Nismo bili dobri. Nismo na terenu radili ono što smo se dogovorili i kako smo, primjerice, odigrali kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre. Puno je grešaka bilo u igri, bila je to ona neka stara Hrvatska", kazao je Srna.
 

Pročitajte više