Šimić: I dalje sam Varteksov igrač, ali ne želim plaću dok ne proigram

IGRAČI Varteksa radno koriste kratku stanku prvoligaških obveza. Proteklih su dana pojačano trenirali, a u subotu ih, s početkom u 14 sati čeka i međusobni ogled na terenu s umjetnom travom.
Pomoćni trener Samir Toplak predvodio je je redovitu konferenciju za medije uslijed odsustva Zlatka Dalića koji je s mladom reprezentacijom. 


Toplak je istaknuo kako su Novinić i Bašić bili na poštedi te da su otpočeli s treninzima, dok Vuk i Kardum, koji se jučer ozlijedio, ostaju na poštedi. Na poštedi je i najzvučnije ovosezonsko Varteksovo pojačanje Josip Šimić koji je obnovio staru ozljedu. 

"Ključeve od stana u Varaždinu dao sam Teu Kardumu jer ću neko vrijeme boraviti u Zagrebu na poštedi. Terapija ovoga trenutka podrazumijeva injekcije pa se nadam da ću uskoro biti bolje. Što se mog statusa tiče ja sam i nadalje igrač Varteksa. Žao mi je što sam opet obnovio ozljedu, osobno smatram da mi ne treba isplaćivati plaću ukoliko ne treniram i ne nastupam za svoju ekipu a to, uostalom tako i stoji u Ugovoru. Čim budem spreman vraćam se treninzima i nastupima." - kazao je Šimić.

Frane Čaćić, otputovao je na probu u Norvešku te će biti odsutan  do početka sljedećeg tjedna.

Pročitajte više