Šimić ne želi biti zamjena Tokiću

IAKO tvrdi kako ne želi nikoga uvrijediti, te kako nema ništa protiv suigrača u reprezentaciji Tokića, Dario Šimić je izjavio kako ne zna čime je Mario Tokić zaslužio da igra od početka.

Šimić je već ranije najavio kako ne zna hoće li se odazvati Barićevom pozivu. Ovaj put još se odazvao, ali pitanje je hoće li i u budućnosti.

Čak tvrdi kako bi bilo bolje da ne ide u Portugal bude li višak, jer smatra kako bi bilo bolje da se odmori i što bolje pripremi za kvalifikacije za SP 2006.

Šimić je jučer razgovarao s Barićem koji mu je najavio da neće večeras početi od početka, već možda dobije priliku u drugom poluvremenu.

Razočarani Šimić smatra kako bi, s obzirom na status koji je imao, trebao imati neke privilegije u reprezentaciji. No, pitanje je što se krije iza toga. Prvo je Barić Šimiću oduzeo kapetansku traku, a zatim i mjesto u momčadi.

Dario Šimić ne igra u Milanu, jer je konkurencija zaista jaka, a momčad je trenutno u pobjedničkoj formi. Poznata je uzrečica "momčad koja pobjeđuje se ne mijenja".

Šimiću su u Milanu konkurenti jedni od najboljih igrača na svijetu Nesta, Maldini, Cafu, Stam i Costacurta, a Tokić u austrijskom GAK-u nema konkurencije.

Već smo jednom pisali kako Barić voli "Austrijance", nećemo više o tome.

Pročitajte više