Šimić protiv Zvezde od prve minute?

PREMA informacijama s kojima raspolažu srpski reporteri što ovih dana borave u Milanu, hrvatski reprezentativac Dario Šimić trebao bi od prve minute zaigrati u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. 

Na San Siro, kako je poznato, dolazi beogradska Crvena Zvezda čiji se igrači za taj važan susret pripremaju već nekoliko tjedana. Situacija u redovima Rossonera, pak, daleko je od idealne; igrači su pod dojmom SP-a ali i nedavnog suđenja za namještanje utakmica, ozljede nisu nepoznanica, a mnogi članovi kluba još uvijek nisu razriješili pitanje svog statusa. Oko Kake novčanicama maše Ramon Celderon, Dida je izgleda dogovorio s brazilskom Corinthiasom, no trener Carlo Ancelotti kani ga nadomjestiti ponajboljim vratarom svijeta - Buffonom.

Nikola Žigić, najveći adut Zvezde, optimistično je najavio kako će se u Milanu dva puta upisati na listu strijelaca što je itekako zaintrigiralo talijanski tisak.

"Bit će ovo za nas jako teška utakmica kojoj moramo pristupiti s puno opreza. Naši protivnici već igraju prvenstvo i svakako su spremniji. Ne smijemo si dozvoliti nepotrebne greške. Zvezda je momčad s puno entuzijazma, i iako nema previše međunarodnog iskustva, obiluje fantastičnim individualcima." - kazao je Ancelotti, koji će na San Siru najvjerojatnije izvesti momčad u sastavu:
Dida, Cafu, Šimić, Costacurta, Serzinho, Gatuso (Ambrossini), Pirlo, Seedorf, Kaka, Gilardino i Inzaghi.

D.R.

Pročitajte više