Siniša Mihajlović preuzima klub u kojem su dva Hrvata?

Foto: EPA

SINIŠA MIHAJLOVIĆ početkom rujna dobio je otkaz u Bologni nakon što je osvojio tri boda u prvih pet kola talijanskog prvenstva te bio bez pobjede. Prema talijanskom Goalu, srpski stručnjak mogao bi preuzeti Glasgow Rangers, koji je prije četiri dana otpustio Nizozemca Giovannija van Bronckhorsta.

Škotski mediji objavili su kako su, uz Mihajlovića, za klupu Rangersa kandidati i Michael Beale iz engleskog QPR-a i Barak Bakhar iz Maccabi Haife. Tko će preuzeti škotskog velikana, koji nakon 15 kola tamošnjeg prvenstva ima devet bodova manje od vodećeg Celtica, trebalo bi uskoro biti poznato. Podsjetimo, u Rangersima igraju dva hrvatska nogometaša - Borna Barišić i Antonio Čolak.

Mihajlović se i dalje bori protiv leukemije

Mihajlović se i dalje bori protiv leukemije. Na konferenciji za medije krajem ožujka rekao je da se treba ponovno podvrgnuti liječenju kako bi izbjegao pogoršanje stanja koje ga je zadesilo u srpnju 2019. godine, kada je hospitaliziran zbog akutne mijeloične leukemije.

U karijeri je vodio Bolognu, Cataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino i lisabonski Sporting. Kao igrač bio je član Borova, Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lazija i Intera. Za Srbiju je odigrao 63 utakmice i zabio deset golova.

Pročitajte više