Liverpool

Sinoć su navijači Liverpoola ostali šokirani kad su u U-21 momčadi vidjeli ovo ime

Foto: Profimedia

JAY SPEARING, nogometaš koji je prije 15-ak godina bio velika nada Liverpoola, sinoć je zaigrao za drugu momčad toga kluba. To je njegov povratak nakon devet godina u klub u kojem je počeo karijeru.

Liverpoolova U-21 momčad je sinoć poražena na gostovanju u Rochdaleu (1:0) u EFL Trophy kupu, a to je bila prilika da minute dobiju nogometaši na koje menadžer Jurgen Klopp i ne računa previše. Ime koje je najviše iznenadilo navijače je ono Spearingovo jer mnogi nisu ni znali da se vratio u klub.

Defenzivni veznjak je u Liverpool došao 1997. s devet godina i na Anfieldu ostao do 2013. godine. Nakon toga je otišao u Bolton, bio na posudbi u Blackburnu, a posljednjih pet godina je proveo u Blackpoolu i Tranmereu. Ovog ljeta se vratio u Liverpool kao 33-godišnjak kako bi radio kao trener u omladinskim kategorijama, a prijavljen je i za U-21 momčad kao stariji igrač.

Spearing je sinoć zamijenio Arthura Mela, veznjaka Juventusa koji je ovog ljeta stigao na posudbu u Liverpool. Za klub s Anfielda je odigrao 55 utakmica i upisao dvije asistencije.

Pročitajte više