Sinovčić Hajduku nudi zamjenske Zadrane: Pustite Subašića i Tomasova, evo Ježina i Santini

VANJSKI SURADNIK Zadra Reno Sinovčić, uvijek je spreman za dobar posao. Nakon što je ovog ljeta sjajno "utopio" Juricu Buljata u Maccabi iz Haife (Hajduku 600 tisuća eura odštete, Buljatu 300 tisuća godišnje gaže), spreman je na akciju na zimskoj tržnici.

Ovaj put bi također iz Hajduka prodao Zadrane iz njegove "štale": reprezentativnog golmana Danijela Subašića i veznjaka Marina Tomasova, za koje je još ovog ljeta želio da odu u inozemstvo zbog, kako nam je rekao, "zasićenja". Subašić i Tomasov su u tri i pol godine u Hajduku i godila bi im promjena sredine.

Kako obojici na ljeto ističu ugovori, Sinovčić je na Poljudu pregovarao, ali ne o produljenju suradnje njegovih igrača s Bilima, nego o transferu na obostrano zadovoljstvo - igrači bi "osigurali egzistenciju", a Hajduk na njima nešto utržio. Bolje nego da na ljeto odu bez odštete.

Hajduk bi želio zadržati nezamjenjivog vratara Subašića i Tomasova, koji je nakon tri godine stagnacije konačno proigrao, ali Sinovčić im se požalio kako su u klubu potplaćeni obzirom da su "među pet najboljih igrača" i nedovoljno cijenjeni.

"Nije li čudno da nikad nisu ušli u uži izbor za kapetansku traku, kad se dobro zna koliko im znači Hajduk?" zapitao se Sinovčić i iznio zanimljiv prijedlog kako bi dvojicu puštenih, nadoknadio s dva zamjenska atraktivna Zadranina u poljudskom izlogu: Vratarem Antonijem Ježinom i prvim strijelcem lige Ivanom Santinijem.

Pročitajte više