Sir Alex na treningu s deset igrača

SIR ALEX FERGUSON dugo nije izgledao tako zabrinuto kao jutros, kada se na Old Trafordu, na treningu uoči polufinala Lige prvaka, pojavilo samo deset igrača prve momčadi.

Svi su ostali ili na liječničkim ili na maserskim stolovima. Ozlijeđeni su Nemanja Vidić, Rio Ferdinad, Gary Neville, Luis Saha, Mikael Silvestre, Craig Cathcart, Kieran Richardson, a još nekolicina nije potpuno spremna. No, ima i dobrih vijesti za Fergusona.

"Najvažniji igrači spremni su za sutra. Ronaldo, Rooney i Scholes nemaju problema s ozljedama i u vrlo dobroj su formi. Problem će mi biti kako popuniti rezervnu klupu. No, moral momčadi je visok bez obzira na subotnji neriješen rezultat s Middlesboroughom koji je došao kao posljedica ozljeda neposredno prije poluvremena. Problem će također biti dosegnuti standard igre, i naravno rezultata, kakav smo imali protiv Rome. Takav se rezultat napravi jednom u životu, ali svejedno mislim da možemo očekivati kvalitetnu predstavu. Naravno da nam neće biti lako, to je polufinale Lige prvaka, i bez obzira na naše probleme, sve i da smo kompletni bilo bi teško", rekao je engleskim medijima Sir Alex Ferguson nakon jutrošnjeg treninga.

M.J.
Foto: AFP

Pročitajte više