TRANSFERI

Izbacio je Barcelonu iz Europe, a sada ga čeka transfer života u balkansku koloniju

Foto: EPA

REPREZENTATIVAC Srbije Filip Kostić od ljeta bi mogao postati novi igrač Intera, objavilo je danas više talijanskih medija. Svi ističu kako se radi o poslu koji je želja Intera već dvije godine, ali tek sada ima priliku financijski odgovoriti zahtjevima Eintrachta i otkupiti Kostića.

Već se pojavila informacija da će Kostić dobiti ugovor na četiri godine i da će imati godišnju plaću od pet milijuna eura, ali zasad nije poznata svota za koju ga je Eintracht spreman pustiti. Ranije se spominjala odšteta od oko 40-50 milijuna eura, a Inter se nada da će prodajom nekih igrača osigurati sredstva kojima bi doveo nove igrače.

Potopio je Barcelonu, a sada ga čeka Inter

Kostić ponovno igra odličnu sezonu za njemačkog prvoligaša u Bundesligi, a briljirao je i u četvrtfinalu Europa lige. Zabio je dva gola u utakmici protiv Barcelone na Camp Nouu i potopio katalonsku momčad. Ovom predstavom navodno si je osigurao ugovor u Interu.

Simone Inzaghi u Interu preferira koristiti formaciju 3-5-2, a Kostić gotovo cijelu karijeru igra u tom sustavu pa bi se sjajno uklopio u Inter. Osim toga, u aklimatizaciji bi mu trebala pomoći i činjenica da ga u Milanu čeka niz Balkanaca jer su u klubu već Edin Džeko, Aleksandar Kolarov, Samir Handanovič, Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Pročitajte više