Sjajan igrač i očajan glumac: Za Real debitirao pravi Ronaldov nasljednik

Screenshot

VINICIUS JOSE PAIXAO DE OLIVEIRA JUNIOR, za prijatelje Vinicius Junior, najnoviji u nizu brazilskih čuda od djeteta (18) i posljednji od "novih Pelea", konačno je debitirao za Real. To se dogodilo godinu i dva mjeseca nakon što je prvak Europe za njega platio čak 46 milijuna eura, iako je Flamengov igrač tada imao samo 16 godina. 

Kako bi se međunarodni transfer mogao izvršiti, trebalo je čekati Juniorovu punoljetnost. Do nje je došlo prije dva tjedna i tako je tinejdžer postao najskuplji nogometaš u povijesti mlađi od 19 godina i drugi najskuplji brazilski nogometaš nakon Neymara.

Debi za Real imao je u pripremnoj utakmici protiv Manchester Uniteda u Americi. Real je izgubio 1:2, a Vinicius Junior u prvom nastupu za najveći klub s par poteza pokazao je zašto ga prate spomenuta reputacija i cijena. Osim toga, mora ispuniti još jedne ogromne cipele. On je, naime, "prirodni nasljednik" Cristiana Ronalda. 

Iz Reala je otišao najbolji igrač i strijelac, ali i najgori glumac i žicar. Vinicius Jr. ovom reakcijom kada ga je suparnik Darmian pogledao, pokazuje da je po simuliranju svakako dostojan nasljednik CR-a:

Pročitajte više