Sjajan prodor Kovačića oduševio Lamparda: Gesta slavnog Engleza nasmijala Hrvata

Foto: Screenshot

CHELSEA je jučer odigrao utakmicu 4. kola Premiershipa protiv Sheffield Uniteda i remizirao rezultatom 2:2.

Momčad Franka Lamparda je dobro krenula i golovima Tammyja Abrahama u 19. i 43. minuti povela je s 2:0, ali su gosti u drugom poluvremenu golovima Robinsona u 46. i autogolom Zoume u 89. minuti stigli do boda.

Od dolaska u klub Romana Abramovicha ovo je najveća kriza Chelseaja, nikad u posljednjih 16 godina londonski klub nije izgledao tako slabo, tako nemoćno. Nakon četiri kola imaju jednu pobjedu, dva remija i jedan poraz, dovoljno tek za 11. mjesto. Dovoljno za velike brige trenera Franka Lamparda.

Ipak, jedan je trenutak u prvom poluvremenu oduševio legendu Chelseaja. Nakon sjajne minijature Mateo Kovačić je šutirao pokraj gola. Hrvatski reprezentativac se uhvatio za glavu i bio je vidljivo nezadovoljan. Lampard je ustao s klupe i sa smiješkom na licu zvao je Kovačića te mu je pokazao za koliko je malo lopta prošla pokraj vratnice. Nakon reakcije svog trenera i Kovačić se nasmijao.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više