HRVATSKI KUP

Sjajni Lovrić srušio Hajduk, Torcida mu vikala da dođe igrati u Split

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

GORICA je slavila 2:1 protiv Hajduka u osmini finala Hrvatskog kupa i tako ga izbacila iz natjecanja. Golove za Goricu zabili su Lovrić i Suk, a za Hajduk je zabio Jurić.

Strijelac prvog gola za Goricu Kristijan Lovrić stao je pred novinare. Navijači Hajduka su mu nakon utakmice skandirali: "Lovriću, dođi u Hajduk!" Kristijan je to čuo, okrenuo se prema tribini na kojoj su oni bili te ih počastio pljeskom.

"Svaka utakmica koju mi igramo je za nas velika, ali naravno da je lijepo igrati protiv Hajduka. Danas smo zasluženo pobijedili", rekao je Lovrić pa dodao:

"Hajduk kad dolazi kod nas na gostovanje mora preuzeti konce igre i postaviti se kao Hajduk, a mi to uvijek znamo kazniti."

Vratar Gorice tvrdi da su bolji od Hajduka i Rijeke

"Trebalo nam je dugo da se zagrijemo, a onda smo nakon ulaska Lovrića eksplodirali. Trebali smo čak utakmicu riješiti i prije, ali nismo uspjeli. Sve u svemu, zadovoljni smo", rekao je vratar Gorice Ivan Čović pa dodao: 

"Imamo tri teške utakmice u tjedan dana, za dva dana opet Hajduk, ali mi smo već pokazali da smo jednako dobri, a i bolji od Hajduka i Rijeke. Moramo nastaviti, slušati trenera i bit će sve u redu."

Pročitajte više