Sjeverni London postaje hrvatska kolonija: Tottenham planira dovesti i Srnu u svoje redove

TOTTENHAM ima ogromnih problema s postizanjem pogodaka. Ramos želi dovesti Srnu te jednog od dva napadača, Ibiševića ili Gignaca.

Darijo Srna je velika želja Rafe Beniteza, to se odavno zna. Također se zna da moćni vlasnik ukrajinskog Šahtara Rinat Ahmetov za sada ne želi prodati Srnu, te da je naš reprezentativac i kapetan Šahtara rekao da je presretan u Donjecku.  

No, engleski mediji su se raspisali o Tottenhamu koji u ovom trenutku grca na dnu Premiershipa te ističu da će Juande Ramos u siječnju opet kupovati. Ako se te prognoze ostvare, Tottenham će potući sve moguće rekorde u svojoj povijesti, što se kupovine tiče.

Tottenham se navodno raspitivao kod Ukrajinaca o mogućnosti da Srna dođe na White Hart Lane. Naime, Spursi imaju ogromnih problema u napadu nakon što su Berbatov i Keane otišli iz kluba. Pavljučenko se nije još snašao najbolje, a Darren Bent kao jedini pravi napadač je uistinu premalo za ovaj klub.

Osim Srne, Tottenham bi napad htio pojačati s još jednim napadačem. Na meti su im trenutno prvi strijelac Bundeslige Vedad Ibišević, napadač Hoffenheima i BiH reprezentacije te Andre-Pierre Gignac, napadač francuskog Toulousea. 

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više