Škart roba: "Kalinića ne trebamo, on ne zadovoljava Napolijeve kriterije"

TALIJANSKI nogometni prvoligaš iz Napulja odustao je od Hajdukova 21-godišnjeg napadača Nikole Kalinića. Objavio je to glavni direktor Napolija Pier Paolo Marino.

Informaciju je prenio napuljski dnevnik Il Roma pozvavši se upravo na čelnog čovjeka kluba sa stadiona San Paolo.

"Marino se nakon pokazivanog interesa za hrvatskim napadačem predomislio: Kalinić neće doći u Napoli", tvrde Napolitanci.

Talijanski napolisport piše pak kako ga je Marino zapravo već odavno obrisao s liste potencijalnih pojačanja prvenstveno zbog toga što su u vodstvu kluba nakon detaljne analize zaključili da "Kalinić jednostavno ne zadovoljava Napolijeve kriterije". Kako se čini, Napoli se okreće mladom napadaču Robertu Acquafresci koji je igrač Intera na posudbi u Cagliariju. Ne uspiju li dovesti Acqufrescu, u Napulj bi mogao sletjeti "bombarder iz Bergama", napadač Atalante Sergio Floccari.

Kalinić inače važeći ugovor s Hajdukom ima do ljeta 2010. godine, a prekjučer je objavio i silenzio stampa ne navodeći razlog. Svim svojim navijačima i obožavateljima koji iz dana u dan prate novosti o njemu tako je uskratio informacije iz prve ruke.

Dok Kale ne progovori, Hajdukovim fanovima ostaje tek nada da će mnogo rječitiji biti na travnjaku gdje je posljednji pogodak zabio Zagrebu iz jedanaesterca, a iz igre Cibaliji u dvoboju 22. kola HNL-a.

M.Š./M.Č.
Foto: Index

Pročitajte više