SKELIN OBJAVIO NOVI POPIS Na Nizozemsku s dva nova igrača, Bilan seli na tribine

Foto: Hina

HRVATSKA košarkaška reprezentacija je proteklog vikenda u Zadru doživjela debakl protiv Rumunjske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a večeras od 20 sati momčad Ivice Skelina dočekuje Nizozemsku.
 


 
"Nije to bilo za mene najljepše vrijeme, ne teku uvijek med i mlijeko. Izgubili smo utakmicu za koju smo očekivali da ćemo pobijediti, koja nam je jako važna. Naravno da su kritike nešto normalno", rekao je Skelin dva dana nakon teškog poraza. 

Izbornik Skelin objavio je popis od 12 igrača na koje računa za večerašnju utakmicu.

"Dan nakon poraza podizali smo ekipu, a jučer krenuli sa specifičnom pripremom za Nizozemsku", rekao je Skelin. "Pogledali smo utakmicu, najvažnije segmente. Svakome je lakše prihvatiti neke stvari kad se suočiš s njima. Nakon toga smo imali sastanak na kojem smo pričali o pritisku i igri kao posljedici toga. Nije laka situacija. Igrači nisu to tražili. Splet okolnosti je da nema NBA igrača, nema Simona koji bi pomogao. Javnost gleda ove momke kroz prizmu svih ostalih. To nije najbolja Hrvatska koju bi mogli sastaviti u normalnim okolnostima. Ali to je tako, nije uvijek idealna situacija."

Na novom popisu i dalje nema ozlijeđenih Marka Popovića i Roka Stipčevića, a iz sastava je ispao Miro Bilan. Na popisu su i dva nova imena, Domagoj Bošnjak i Ivan Ramljak.

"Marko Popović nije u stanju nastupiti, to smo znali odmah nakon one utakmice. Njegov oporavak ne ide kako bi trebao", potvrdio je Skelin.



POPIS IGRAČA:

1. ULJAREVIĆ Karlo
2. PERIĆ Hrvoje
3. MAVRA Dominik
4. KRUŠLIN Filip
5. PILEPIĆ Fran
6. ŽORIĆ Luka
7. PLANINIĆ Darko
8. BOŠNJAK Domagoj
9. BUVA Ivan
10. BABIĆ Luka
11. RAMLJAK Ivan
12. ŠAKIĆ Željko

 

 

Pročitajte više