Skijanje: Ferenčak zahvalio Mesiću

PREDSJEDNIK Skijaškog saveza Hrvatske, Srećko Ferenčak uputio je zahvalu predsjedniku Republike Hrvatske Stjepanu Mesiću za pismo u kojem je hrvatski predsjednik izrazio nadu za što brži i uspješni oporavak Janice i Ivice Kostelić.

"Razveselilo nas je vaše pismo podrške Janici i Ivici. Kao ljubitelj sporta i poznavalac ovakvih situacija u životu, a posebice u sportu, Vi ste osjetili koliko je i Janici i Ivici, te njihovoj obitelji u ovom trenutku potrebna javna podrška. Ivica i Janica su u hrvatskoj javnosti simboli uspješnosti za koju su svi svjesni da nije došla sama od sebe, već je rezultat ogromnog rada i truda.

I Hrvatski skijaški savez u ovim trenutcima proživljava jedne od težih dana zbog nesreće koja je zadesila i Janicu i Ivicu. No, baš zahvaljujući njima i njihovoj obitelji, za koje svi znamo kakvi su, jedva čekamo da se oporave i da krenu u osvajanje, nama svima, tako priraslih srcu, vrhunskih svjetskih rezultata, stoji u pismu predsjednika Hrvatskog skijaškog saveza Srećka Ferenčaka.

Pročitajte više