Skiles: Možda sam trebao više pozornosti davati Ukiću

ROKO LENI UKIĆ, jedini hrvatski košarkaš u NBA ligi, dočekao je protiv svog bivšeg sastava Toronta najbolju utakmicu sezone u dresu novog kluba Milwaukeeja.

Nikada dosad Ukić nije dobio minutažu kao protiv Raptorsa (25 minuta), a povjerenjem je Ukić uzvratio sa 17 poena (rekord sezone). Šutirao je iz igre 5-9, od čega 2-5 za tri poena, a slobodna bacanja 5-6. Dodao je učinku dva skoka, četiri asistencije te po jednu izgubljenu i osvojenu loptu

U vrijeme njegova boravka na parketu Bucksi su ostvarili pozitivnu koš-razliku od čak 20 koševa, a čak 11 je postigao Ukić u posljednjoj četvrtini kada se Milwaukee i končano odvojio od Toronta na veliku i sigurnu razliku.

"Možda sam trebao i prije ove utakmice davati više pozornosti Ukiću. Nakon ove utakmice to ću definitivno činiti", rekao je Scott Skiles, trener Milwaukeeja i dodao:

"Nije da sam iznenađen njegovom sjajnom igrom. Znao sam da Ukić ima brzinu u rukama i nogama, te da može mnogo toga na parketu. On može okrenuti utakmicu u našu korist, a baš je to i učinio protiv Toronta. I poenima i razigravanjem momčadi."

Pročitajte više