DINAMO

Skupština Dinama pljeskala Mamiću: "Hvala, Zdravko! Ovo je plod tvoje vizije"

Foto: Index

GODIŠNJU Skupštinu Dinama u Maksimiru, koja je u tijeku od 18 sati, vode Mirko Barišić, na papiru predsjednik kluba, te Vlatka Peras, na papiru predsjednica Uprave Dinama. Gazda Dinama Zdravko Mamić ne nazoči godišnjoj Skupštini i objavi poslovnih rezultata pred ljudima koji vode klub jer bježi od hrvatskog pravosuđa zbog optužbi i zatvorske presude zbog pljačke Dinama, u koju Skupština ni ne vjeruje i tvrdi da njihov klub nije opljačkan. 

Peras je kao predsjednica Uprave pozvana da iznese financijske i sportske rezultate, a krenula je s objavom klupskih uspjeha i zahvala. 

"Iza nas je jedna od najuspješnijih sezona u povijesti, uz europsko proljeće uzeli smo naslov prvaka uz 25 bodova prednosti, a odlične predstave su se nastavile i u ovoj godini. Vratili smo se u velikom stilu u Ligi prvaka, pokazali smo da se možemo nositi s najvećim europskim klubovima i s nestrpljenjem čekamo zadnje kolo jer smo još u igri", kazala je Peras te nastavila nizati uspjehe svih kategorija Dinama u sezoni 2018/2019.

Potom je Dinamova predsjednica Uprave, govoreći o doprinosu Dinama u redovima hrvatske reprezentacije, posebno zahvalila Zdravku Mamiću.

"Pokazali smo da je naša nogometna škola u vrhu svijeta, deset igrača sa SP-a u Rusiji prošla su kroz školu Dinama. Čestitam svima koji su pomogli radu Dinama. Posebno se zahvaljujem Zdravku Mamiću, ovaj Dinamo je prije svega plod njegove vizije, upornosti i predanog rada", čitala je Peras, a prekinuta je pljeskom nazočnih skupštinara.

Potom je nastavila: 

"Sigurna sam da Zdravko i u ovom trenutku negdje radi na tome da Dinamo bude ovako dobar i još uspješniji u budućnosti."

Pročitajte više