milan

Sky: Čovjek zbog kojeg je potjeran Boban odbio Milan

Foto: Guliver Image/Getty Images

NJEMAČKI Sky javlja da je došlo do šokantnog preokreta u Milanu. Ralf Rangnick, čovjek koji je trebao zamijeniti otpuštenog Zvonimira Bobana i preuzeti sve ovlasti u sportskoj politici kluba, odbio je posrnulog nogometnog velikana sa San Sira.

Sky piše da su Rangnick i Elliott Management Corporation, korporacija koja upravlja Milanom, imali samo usmeni dogovor i da je čovjek koji je stvorio moćni Leipzig odbio ponudu Milana.  

Isti izvor dodaje da će u Milanu po svaku cijenu pokušati uvjeriti Nijemca da promijeni mišljenje jer bi ova ''košarica'' bila strahovit udarac za direktora Ivana Gazidisa.

Naime, Gazidis je upravo zbog njemačkog stručnjaka napravio kaos u Milanu. Iz kluba je potjerao Zvonimira Bobana, a očekuje se da će otići i legendarni Paolo Maldini.

Podsjetimo, bivši kapetan Hrvatske je ostao bez posla zbog intervjua za Gazzettu dello Sport u kojem je otvoreno kritizirao izvršnog direktora Milana Ivana Gazidisa. Boban je zamjerio Gazidisu što je bez konzultacija s njim i Paolom Maldinijem odlučio angažirati njemačkog trenera Ralfa Rangnicka, kojem je obećao dati sve ovlasti što se tiče sportske politike. U planovima Gazidisa Rangnick je trebao imati potpunu kontrolu u klubu sa San Sira, a to znači da bi izravno sudjelovao u kupovini, prodaji, skautiranju i treniranju nogometaša.

 

Pročitajte više