TRANSFERI

Sky: Rebić će biti Interovo sve ili ništa

Foto: Getty Images

PONOVNO se aktualizirala priča oko transfera Ante Rebića u milanski Inter, piše Sky Sport Italia. Inter nije osigurao pojačanja u napadu, čini se kako su mu pregovori s Edinom Džekom i Romeluom Lukakuom propali pa se sada okreću Rebiću.

Rebić je bitno drugačiji nogometaš od navedene dvojice, manje napadač, a više polušpica, baš kao i Lautaro Martinez kojeg Inter već ima u kadru kao veliku nadu prema naprijed. Ipak, Inter nema puno opcija i hitno mora dovesti pojačanje u napad, a nakon dvije odbijenice od Džeke i Lukakua Talijani pišu kako će Rebić biti Interovo sve ili ništa. 

Hrvatski reprezentativac sljedeći mjesec puni 26 godina, a s Eintrachtom je ugovorno vezan do 2022. godine. U prošloj sezoni zabio je 10 golova i dodao šest asistencija za Eintracht, a njemačka momčad spremna ga je prodati ako dođe prava ponuda. Prava ponuda mogla bi biti Interova jer su Talijani spremni za Rebića platiti oko 40 milijuna eura. 

Rasprodaja u Frankfurtu

Isto su napravili s Lukom Jovićem i Sebastianom Hallerom koje su prodali u Real Madrid i West Ham te na njima zaradili oko 100 milijuna eura, a sada su na dobrom putu da unovče i trećeg člana napada koji im je prošle sezone donio sjajne rezultate. 

Sky dodaje kako su Mauru Icardiju otvorena vrata oko pregovora s Romom jer je milanskom klubu bitno osloboditi se bivšeg kapetana koji je i financijski uteg za klub.

Ako do transfera dođe, Rebić će se u Milanu pridružiti Marcelu Brozoviću i Ivanu Perišiću pa će tako Inter opet u momčadi imati tri Hrvata, kao i u periodu u kojem je Šime Vrsaljko dijelio svlačionicu sa spomenutom dvojkom. 

Pročitajte više