TRANSFERI

Sky Sport: Chelsea, United i Borussia prate bivšeg igrača Dinama

Foto: Getty Images / Guliver Image

SAMO pola godine otkako je iz Dinama u Veronu otišao za dva milijuna eura, Amir Rrahmani nalazi se na meti najvećih europskih klubova.

Prema pisanju talijanskog Sky Sporta, osim Intera i Napolija, koji su ranije iskazali interes za 25-godišnjeg braniča iz Prištine, sada su se u igru uključili i Chelsea, Manchester United i Borussia Dortmund. Njihovi su skauti s tribina Bentegodija gledali utakmicu Verona - Genoa (2:1) baš zbog Rrahmanija, ali i 19-godišnjeg Marasha Kumbulle. 

Rrahmani je ove sezone odigrao 18 utakmica (ukupno 1639 minuta) kod Ivana Jurića u Veroni i odličnim je nastupima izazvao pažnju europskih velikana, koji bi ga željeli dovesti već sad u siječnju ili najkasnije na ljeto. 

Ekspert za prijelazni rok i novinar Skyja Gianluca Di Marzio ranije je objavio kako je Rrahmani već dogovorio prelazak u Napoli na ljeto, ali prisutnost skauta drugih klubova na večerašnjoj utakmici Verone svakako govori da još ništa nije gotovo. 

Embed from Getty Images

Reprezentativac Kosova je 2015. stigao u Split iz Partizanija iz Tirane. Potom se nakon jedne sezone preselio u Dinamo, koji ga je platio 1,6 milijuna eura. Sezonu 2016./17. proveo je u Lokomotivi na posudbi, a onda odigrao 57 utakmica za Dinamo, zabio četiri gola i tri puta asistirao.

Međutim, 26. lipnja 2019. potpisao je ugovor s Veronom do 2023. godine, što se pokazalo kao odličan potez. A u budućnosti bismo ga, ako ovako nastavi, mogli gledati već na Meazzi, San Paolu, Stamford Bridgeu, Old Traffordu ili Westfalenu.

 

 

 

Pročitajte više