BOKS

Sky Sport: Hrgović je impresivan. Demolirao je protivnika

Foto: Pixsell

FILIP HRGOVIĆ je sinoć u Danskoj strašnim nokautom u drugoj rundi pobijedio Grka Alexandrea Kartoziju i došao do 11. pobjede u karijeri.

Hrgović je kontrolirao prvu rundu i onda početkom druge doslovno ugasio Kartoziju strašnim desnim direktom. Grk je ostao ležati neko vrijeme, a od šoka nije mogao doći ni na proglašenje pobjednika

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ HRGOVIĆEV NOKAUT.

Kartozia je ovu borbu prihvatio prije samo sedam dana i uskočio je umjesto Čeha Pale koji se povukao zbog ozljede. Iako protivnik nije bio na njegovom nivou, Hrgovićeva pobjeda odjeknula je u svjetskim medijima.

"Hrgović je demolirao Kartoziju i tako nastavio svoj impresivan uspon u vrh teškaškog svijeta. Hrvat je nokautirao Grka brutalnim desnim direktom i ovom zastrašujućom izvedbom došao je do 11. pobjede i obranio međunarodni WBC pojas. Hrgović je jedan od najzanimljivijih mladih teškaša", piše Sky Sports koji je podsjetio na izjave njegova bivšeg protivnika Toma Littlea koji je rekao da će Hrgović biti novi Kličko.

Najbolji hrvatski boksač uskoro odlazi u Ameriku gdje bi se sljedećeg mjeseca trebao boriti s Rydellom Bookerom, s kojim je sparirao u Miamiju.

Pročitajte više