TRANSFERI

Sky: Zidaneov i Baleov odnos sad je nepovratno uništen. Real je imao drugu ideju

Foto: EPA-EFE

SKY piše da je odnos Garetha Balea i Zinedinea Zidanea nepovratno uništen. Kulminiralo je ovih dana nakon što je Velšaninu propao transfer u kineski Jiangsu Suning, a sada se Real ponovno muči kako bi mu našao novog poslodavca.

Zinedine Zidane nije ga poveo na Audi kup u Münchenu i to je bio konačan znak raspada odnosa. Realovi čelnici nadali su se kako bi moglo na pripremama doći do pomirbe igrača i trenera, no to se nije dogodilo.

Real ga se želi svim silama osloboditi, no opet to rade po svojim uvjetima. Naime, ne bi ga baš pustili u nekog rivala u Ligi prvaka besplatno ili ispod cijene.

Bale u Realu zarađuje oko 15 milijuna eura godišnje, a po Transfermarktu ovaj 29-godišnjak vrijedi 60 milijuna eura. Ni Kinezi nisu htjeli toliko platiti Španjolcima, kupaca i dalje nema pa je situacija u Valdebebasu usijana.

"Bale je bijesan zbog načina na koji ga tretiraju Zinedine Zidane i Florentino Perez. Zidane mu sigurno neće dati minutažu", piše engleski Telegraph.

Iz Baleovog tima ne vjeruju da će se odlazak iz Reala materijalizirati u ovom prijelaznom roku pa je ostanak najvjerojatnija opcija. Osim ako se ne dogodi nekakvo manje čudo.

U tom slučaju Velšanin će tjedno primati plaću, a neće igrati nogomet. Otkad se Zidane vratio u klub, jasan je u svom naumu da se riješi preplaćene zvijezde, što je potvrdio i nedavno na pripremama kazavši da bi za sve bilo najbolje da Bale što prije napusti klub.

Tada je igračev agent Jonathan Barnett izjavio kako je Zidane sramota od čovjeka.

Pročitajte više