Slaven Belupo utakmicu protiv CSKA igra na Poljudu?

VELIKAN ruskog nogometa CSKA vjerojatno će zaigrati u Splitu, ali ne protiv Hajduka koji je lošom predstavom protiv Deportiva izgubio pravo da se natječe u Kupu Uefa već protiv "domaćina" Slaven Belupa u prvoj utakmici prvog kola Kupa Uefa.

>Petković najavljuje nastavak Slavenovog trijumfalnog pohoda: Izbacit ćemo CSKA!

Sportski direktor Slaven Belupa Rajko Magić, koji se trenutno nalazi u Monte Carlu gdje je pratio ždrijeb Kupa Uefa, potvrdio nam je tu teoriju.

"U ovom trenutku ne mogu vam reći mnogo, ali najvjerojatnije ćemo igrati u Splitu jer jedino Maksimir i Poljud imaju licencu za odigravanje utakmica Kupa Uefa. Mi smo poslali službenu zamolbu Uefi da se utakmica odigra u Koprivnici uz napomenu da mi svake godine puno ulažemo u infrastrukturu, na što ovi iz Uefe ne mogu ostati imuni", kazao je za Index Rajko Magić i dodao:

"Vrlo vjerojatno će nam progledati kroz prste"!

Postoji i opcija igranja u Varaždinu

Rajko Magić je kazao kako bi svi u klubu, a ponajviše navijači, voljeli da Slaven igra na svom stadionu, ali ako Uefa ne pristane na to postoji mogućnost i da se susret odigra u Varaždinu, na stadionu Varteksa koji je ipak puno bolji od onog koprivničkog. Ali niti on nema licencu.

I trener Farmaceuta Mile Petković za Index potvrđuje kako ne bi volio igrati nigdje nego u Koprivnici, te kako se nada da će Uefa odobriti njihovu zamolbu.

Za Slaven Belupo otpada i solucija da zaigraju na Maksimiru iz jednostavnog razloga što i Dinamo utakmicu prvog kola Kupa Uefa protiv Sparte igra istog dana (18. rujan).

R.J.
Foto:nk-slaven-belupo.hr

Pročitajte više