Slavko Goluža i Kolindin donor ulaze u Dinamo

Foto: Epa, Hina

DOK čekaju uzvrat protiv Viktorije i priliku za povijesni plasman među 16 najboljih ekipa Europa lige, u Dinamu su odradili nekoliko kadrovskih promjena. Ne na terenu, ne na klupi, nego u službenim uredima kluba iz Maksimirske 128.

Novi su članovi Izvršnog odbora Dinama, piše portal Nogomet +, Nikola Hanžel i Ivo Šušak, koji su zamijenili Matu Škegru te preminulog Dragutina Šurbeka, jednog od najvećih stolnotenisača u povijesti.

Ivo Šušak legendarno je lice HNL-a i hrvatskog nogometa. Šušak je u karijeri sjedio na klupi Zagreba, Osijeka, Maribora, Dinama iz Tbilisija, Dragovoljca, bio je izbornik U-21 hrvatske reprezentacije i A reprezentacije Gruzije, a zadnja funkcija bila mu je ona šefa omladinske škole Dinama. Šušak je također član Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza te član Trenerske komisije Saveza.

Isti portal piše da su na posljednjoj skupštini GNK, 18. prosinca 2018. godine, kao novi skupštinari potvrđeni bivši hrvatski rukometni reprezentativac i izbornik Slavko Goluža, te Stojan Mamić, nekadašnji nogometaš Hajduka te Zoranov i Zdravkov brat.

Nazvali smo Slavka Golužu u Slovačku da nam potvrdi je li točno da je novi skupštinar Dinama. Trener Tatrana iz Prešova potvrdio nam je tu vijest, ali je rekao da se tome ne bi smjelo pridavati previše pažnje.

''Nije to sad ne znam kako velika stvar. Pitali su me, mali mi je član Dinama i zašto ne. Ta je pozicija ionako više simbolične naravi. Radim vani, naravno da neću moći biti prisutan na skupštinama. Ne bih volio da se sad oko toga radi neka posebna priča jer je zaista nema'', kazao nam je Goluža.

Pročitajte više