Slepička je osjetljiva biljka od skoro dva milijuna eura

"KAKAV INCIDENT? Slepička je otišao u svlačionicu na naš prijedlog, bilo je jako hladno u Osijeku i nismo željeli da se prehladi.", pojasnio je Kruno Jurčić situaciju kada je Slepičku u Gradskom vrtu odlučio zamijeniti Milanom Badeljom.

Novi trener tijekom susreta u kojem je tražio pobjedu na karakter, nije dobio očekivano od Slepičke i Čeh se našao pod paljbom Jurčićevih glasnica. Prilikom zamjene, odjurio je u svlačionicu. Jurčić je tada tvrdio da to "nije bilo demonstrativno."

No, previše je slučajnosti u slučaju Slepička, koji sve više miriše na mačka u vreći kakvih u Dinamu nije nedostajalo. Kada ga Vlak nije stavio u kadar za Slaven, Slepička je protestirao putem menedžera Milana Martinovića, zatim je na izmjenu reagirao poput djeteta, da bi ga Kruno Jurčić bez najave izostavio s popisa igrača za Šibenik.

Slepička se nije našao među 18 igrača i živjeli smo u neznanju sve do kraja utakmice. Opušten zbog druge pobjede otkako je sjeo na klupu Dinama, Jurčić je objasnio da "nigdje nije puklo";

"Slepička je posljednjih dana imao temperaturu i nismo ga htjeli mučit."

Osjetljiva neka biljka.

D.R:
Foto: Cropix

Pročitajte više