"Sliemu moramo proći, ali bilo bi smiješno očekivati da Šibenik može izbaciti Anorthosis"

NOGOMETAŠI Šibenika u povijesnom prvom nastupu u Europa ligi prolazak u sljedeće kvalifikacijsko kolo tražiti preko Slieme Wanderers. Ukoliko Šibenčani prođu Maltežane, u drugom će pretkolu igrati protiv boljeg iz dvoboja ciparskog Anorthosisa i armenskog Banantsa.

Svoje mišljenje o nyonskom ždrijebu dao je u razgovoru za Index direktor Šibenika Marko Karađole, koji nije krio zadovoljstvo činjenicom da će finalist Kupa igrati protiv kluba s Malte:

"Svakako nam je drago što će nam Sliema biti protivnik. Tko zna hoćemo li ikad više igrati protiv kluba s Malte, stoga moramo učiniti sve da s našim igračkim nedostacima prođemo Sliemu, naš osnovni cilj mora biti dobar rezultat u prvoj utakmici."

Na upit o mogućem sudaru s lanjskim sudionikom Lige prvaka Anorthosisom, Karađole je realno priznao kako bi klubu sa Šubićevca put na Cipar predstavljao tek ugodan izlet: "Bilo bi smiješno govoriti o tome da možemo i njih izbaciti. Respektabilan su protivnik i u sudaru s njima svjesni smo da bi ne prevelik poraz bio dobar posao", zaključio je Karađole.

Pročitajte više