Slišković izazvao incident u taboru BiH reprezentacije

"NOVINARI, hoćete li ekskluzivu? Evo vam. Pozvao sam Igora Melhera da odigra dvije minute protiv Luksemburga i uzeo mu 5. 000 KM! Direktore, što ti sjediš sa njima? Ne bi trebao biti tu. I ti si... Od danas igračima je zabranjen bilo kakav kontakt s novinarima", vikao je novinarima novi Hajdukov trener i izbornik reprezentacije BiH Blaž Slišković.

Naime, u subotu u 12 sati bila je zakazana press konferencija na kojoj su bili direktor svih reprezentativnih selekcija Nogometnog saveza BiH Ahmed Pašalić i glasnogovornica Slavica Pecikoza, gdje su počele "sijevati iskre" između njih i novinara, pišu .

Razlog je navodno činjenica da je novinarima dnevno dozvoljeno 60 minuta s dvojicom reprezentativaca. Novinari su listu želja koje bi igrače željeli vidjeti na pressici dali glasnogovornici Slavici Pecikozi, no željeni nogometaši nisu došli. "Dobili ste onoga za koga smo mi odlučili da je najbolje!", poručila je novinarima Pecikoza.

Osim toga, niti Slišković ne komunicira s novinarima, te je Pecikoza poručila novinarima da ga do utorka ne uznemiravaju.

Nakon pressice sastali su se Slišković, direktor reprezentacije Pašalić i glasnogovornica, te se nakon razgovora Pašalić uputio k novinarima kako bi pokušali riješiti nesuglasice i negirati trač da je Slišković povezan s vratarom Širokog Brijega Melherom.

No, Pašalićev razgovor sa novinarima prekinuo je uzrujani Slišković obrativši se novinarima sa gore navedenom izjavom.

Nezavisne novine javljaju kako su svi prisutni novinari šokirani Sliškovićevom izjavom.

Reprezentacija BiH u srijedu dočekuje Španjolce u kvalifikacijama za SP 2006.

Inače, predsjednik Nogometnog saveza BiH zabranio je bosanskim novinarima da na pressicama Sliškovića pitaju bilo što o Hajduku. Isto tako, dobije li kakvo pitanje povezano s Hajdukom Slišković ne smije odgovoriti.

Pročitajte više