Sljeme napokon dobiva snowboarding natjecanje!

ZAGREB napokon dobiva događanje vrijedno pažnje svih ljubitelja snowboardinga. Sljeme Snow Impact bit će najveće okupljanje boardera iz Hrvatske i regije, a svoje prvo izdane doživjet će 4. veljače ove godine na Činovničkoj livadi na Sljemenu.

Boarderi će se natjecati na Burn Rail Session Contestu, na kojem će se setup sastojati od Rail i Ledge elemenata u nizu od 15 stepenica. Dobitnika novčane nagrade od 1000 eura izabrat će etablirani suci iz regije, a prijave će biti otvorene za sve boardere na samom mjestu događanja. Osim glavne nagrade, koju za najboljeg i najkreativnijeg natjecatelja osigurava glavni organizator Burn, partneri događanja pripremit će vrijedne nenovčane nagrade za drugo i trećo mjesto.

Sljeme Snow Impact nastao je kao dio Burn Snow projekta, koji teži poticanju kreativne energije talentiranih boardera iz cijelog svijeta. Posjetitelji događanja imat će priliku putem live streaminga pratiti i Air&Style natjecanje, koje će se paralelno odvijati u Innsbrucku. Air&Style jedno je od najvažnijih natjecanja u Europi i svijetu, koje okuplja najvještije svjetske boardere u borbi za prestižni Ring of Glory.

Sljeme Snow Impact počinje u podne, kada kreću prijave i isprobavanje staze za sve zainteresirane boardere, dok će posjetitelji istovremeno imati priliku samostalno se okušati u snowboardingu zahvaljujući besplatnoj školi (osigurane daske, vezoi, buce i instruktori za djecu i odrasle).

Dodajmo kako eneralni pokrovitelj Burn i partneri pripremaju niz dodatnih sadržaja i nagradnih igara za goste i ljubitelje boardanja, a besplatni shuttle service cijeli će dan posjetitelje prevoziti do mjesta događanja.

Sljeme će prve subote u veljači tako postati idealno mjesto za ljubitelje snowboardinga, snijega i zabave, nakon čega će, nadamo se se, dobiti i stalnu adekvatnu stazu za ovaj, sve popularniji, olimpijski sport.

Pročitajte više