TRANSFERI

Slova "W" konačno su došla u Barcelonu. Zna se što to znači

Screenshot: Twitter

NEOČEKIVANI problemi dogodili su se Barceloni nakon što je konačno uspjela dovesti Roberta Lewandowskog. Kada je jedan od najboljih golgetera zadnjih desetljeća potpisao za Barcelonu, njeni navijači nahrupili su po dresove s prezimenom slavnog strijelca. Međutim, Barcelona je ubrzo obustavila prodaju dresova kojima na leđima piše Lewandowski.

Dva su razloga za to: navala brojnih navijača i to što Poljak u prezimenu ima dva slova "W". Radnicima koji u najvećem fan shopu Barcelone tiskaju majice s prezimenom nove zvijezde nestalo navedenih slova, pa je zato Barcelona jučer objavila da privremeno prekida prodaju dresova Lewandowskog.

Danas je Barca obradovala navijače objavom na društvenim mrežama. Snimka pokazuje djelatnika klupskog dućana kako je u kadru prvo ozbiljan. Zatim se, nakon što podigne ruke u kojima drži po jedno slovo "W", oduševljeno i slavodobitno nasmije te prione poslu štampanja dresova s najtraženijim prezimenom.

Lewandowski, koji za mjesec dana navršava 34 godine, u Barcelonu je došao iz Bayerna, u kojem je za osam godina postigao 238 i namjestio 72 gola. Klub je zamijenio uz odštetu od 45 milijuna eura. 

Pročitajte više