Nogomet

Slovenci: Prosinečki napušta klub nakon samo tri mjeseca

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

ROBERT PROSINEČKI napustit će klupu ljubljanske Olimpije, tvrdi slovenski medij Ekipa. Financijski problemi Olimpije eskaliraju, pišu Slovenci, klub nema novca za kupovinu igrača, a navodno kasne i plaće. Prosinečki i sportski direktor Mladen Rudonja više nisu spremni raditi na takav način i odlučili su napustiti klub.

Dodatan problem je što su i oni igrači koji su došli odabir glavnog direktora kluba Igora Barišića, a Prosinečkog i Rudonju se tu ništa nije pitalo, tvrdi 24ur. Dodaje i da bi se u četvrtak trebala održati konferencija za medije na kojoj će javnosti situacija biti pojašnjena.

Ekipa: Nema povratka

"Eksplodiralo je, eksplodiralo je silovito i čini se da povratka nema", zaključuje Ekipa svoj tekst. Robert Prosinečki će tako, čini se, klub iz glavnog grada Slovenije napustiti nakon svega tri mjeseca.

Olimpija je Prosinečkom bila četvrti klub koji je vodio u karijeri. Ranije je bio trener Crvene zvezde, Kayserispora u dva navrata i Denizlispora. Bio je i izbornik reprezentacija Azerbajdžana te Bosne i Hercegovine.

Pročitajte više